Adriana Bahmuțeanu, despre părinții lui David Popovici: „Oamenii aceia ar trebui luați…” +Ce spune jurnalista despre succesul campionului

01 08. 2024, 10:41
Adriana Bahmuțeanu, despre părinții lui David Popovici: „Oamenii aceia ar trebui luați...” +Ce spune jurnalista despre succesul campionului

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre aportul pe care l-au avut părinții în performanțele campionului David Popovici, dar și despre politicienii din România. Iată ce a declarat!

Adriana Bahmuțeanu consideră că unul dintre factorii care au determinat succesul lui David Popovici sunt chiar părinții acestuia, care nu au pus presiune asupra lui și l-au îndemnat să practice ceea ce îi place cu adevărat. Jurnalista a menționat și faptul că politicienii îl laudă pe David Popovici pentru reușite, dar nu au făcut nimic pentru a-l ajuta să ajungă unde este, așa cum nu fac nimic nici pentru copiii care își doresc o carieră în lumea sportului.

Adriana Bahmuțeanu, despre părinții lui David Popovici: „Oamenii aceia ar trebui luați și făcută o conferință de parenting la nivel național.”

Adriana Bahmuțeanu îl laudă pe campionul David Popovici, dar menționează că acest merit se datorează părinților lui.

„În primul rând, e meritul părinților lui. Ai văzut ce a spus tatăl lui? Că nu l-au forțat niciodată și că nu au pus presiune pe el. L-au dus la înot din plăcere, că îi plăcea copilului, Și așa se face. E cea mai bună metodă. Să duci copilul din plăcere. După aceea îi dădeau o recompensă, îl duceau la cofetărie. Bravo, în primul rând părinților și copilului pentru performanță, evident. Dar este rezultatul părinților lui. Oamenii aceia ar trebui luați și făcută o conferință de parenting la nivel național. Pentru că așa se crește un copil. Dacă ar fi pus presiune pe el, dacă l-ar fi comparat cu alții, ‘Uite-l pe acela, ce premiu a luat și tu nu…’, nu ar fi ajuns aici David Popovici, pentru că s-ar fi închis în el, s-ar fi inhibat.”, a declarat vedeta pentru Viva.

Ce spune jurnalista despre politicieni: „Să le fie rușine!”

Adriana Bahmuțeanu este deranjată de faptul că majoritatea politicienilor din România îl laudă pe David Popovici, dar niciunul nu a făcut nimic pentru performanța la care a ajuns sportivul.

„Din păcate statul nu face nimic. Din păcate am văzut 100 000 de postări ale politicienilor care îl felicită și să le fie rușine, pentru că nu au nicio contribuție. Absolut niciuna. Din contră. Câte bazine olimpice avem noi? Am filmat un bazin olimpic închis la Iași, o investiție de 2 000 000 de euro, închis! Nefuncțional. Câte bazine avem? Câte baze sporive avem? Câte investiții se fac în sport pentru copii?”, a mai adăugat bruneta pentru sursa citată.

David Popovici a obținut primul titlu olimpic din carieră

David Popovici a readus România în topurile lumii. Luni, 29 iulie 2024, campionul a câștigat proba de 200 metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris. Campionul a reușit să termine cu doar două sutimi în fața britanicului Matthew Richardson (1.44.74), urmat de americanul Luke Hobson (1.44.79). David Popovici a câștigat primul său titlu olimpic, dar și prima medalie olimpică pentru România la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

 

Sursă foto: social media